NYHETSBREV • Vecka 46

Tur & Retur Nyhetsbrev November 2014

 
 

Marrakech

Förr var det till Marrakech karavanerna anlände efter den flera månader långa vandringen genom Saharaöknen. I dag vallfärdar en annan typ av resenärer till den terrakottafärgade karavanstaden vid foten av Atlasbergen, i jakt på en plats som fullkomligt dryper av mystik och exotism.
Låt dig hypnotiseras av en synnerligen färgstark stad.


Läs mer om våra olika paket i Marrakech här.

 

 

 

Erbjudande just nu!

       
 

Hälsoresa till Sri Lanka

Ayurveda, Yoga, meditationer och föreläsningar - för dig som vill unna dig en resa utöver det vanliga
18-28/1-2015. Följ med på en vitamininjektion för hjärna och hjärta i ett land långt bort där dagarna är varma och soliga, havet svalkande och skönt och timmarna med Ayurvedabehandlingar magiska.

Läs mer här

 

Mat- & Vinresa Sydafrika med Håkan Nilsson

 En resa till Sydafrika som innehåller det mesta som man kan önska sig. God mat, goda viner och gott sällskap. Datum 31/1-14/2-2015.

Läs mer här

 

Dubrovnik

Åk till det arkitektiska paradiset Dubrovnik. Flyg Köpenhamn - Dubrovnik och 7 nätter på 4-stjärnigt hotell från ca 3.985:- per person.

Läs mer här

 
 
       
 

Julmarknad i Tallin

Upplev en av Europas bästa julmarknader. Under en dryg månad förvandlas den gamla hansastaden Tallinn till en sagolik julmarknad hämtad från svunnen tid. Flyg och boende i tre nätter på 3-stjärnigt hotell från ca 2985:- per person.

Läs mer här

 

Bo i Treehouse i Peru

Bo uppe i trädtopparna i den Peruanska jungeln med exotiska fåglar som närmsta grannar. Lodgen har 8 unika och komfortabla rum. Ät gott på den välrenommerade restaurangen och gör dagliga utflykter.

Läs mer här

 

Fly & Cruise till Karibien

Flyg från Köpenhamn eller Stockholm och spendera 14 nätter på kryssning i Karibien. Ni besöker öar som Tobago, Barbados, Grenada, St. Lucia, Martinique, Guadeloupe, Tortola, St. Marteen, St. Kitts, Antigua och Dominica.
Pris från 17.469:- per person

Läs mer här

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång, valutakurser, skatter och avgifter vid nyhetsbrevets distribution och kan därmed förändras.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

www.turretur.se
E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20  HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.