NYHETSBREV • Vecka 28

Sommar och sol med Tur & Retur

 
 

En fortsatt solig och varm sommar önskar vi på Tur & Retur alla vår kunder!  För er som har sparat några semesterdagar är det hög tid att börja planera vintersemestern. Ska ni åka i december och januari, var ute i god tid för att få den resa du vill ha. 

Här kommer lite tips om vad ni kan göra till höst och vinter. Mer inspiration hittar ni på vår hemsida. 

 

 

 

Erbjudande just nu!

  tur retur sydafrika tåg shongololo      
 

Shongololo

Res på upptäcktsfärd i Södra Afrika. Shongololo Express trafikerar sju länder i södra Afrika, såsom Sydafrika, Namibia, Swaziland, Botswana, Zimbabwe, Zambia och Tanzania. Tåget förflyttar sig nattetid. Varje morgon kommer ni fram till en ny destination där tåget gör stopp.

För mer info, klicka här! 

 

Rundresa Australiens östkust

Australien har sommar när vi har vinter. Börja i Sydney, en av världens vackraste huvudstäder och res norrut längs kusten. Njut av bad, djungel, snorkling, djurliv och mycket annat! 

För mer info, klicka här!

 

Victoria Falls, Chobe, Okavango Delta

På denna resa besöker du tre länder, Zimbabwe, Botswana och Sydafrika. Du får se några av södra Afrikas absoluta höjdpunkter med möjlighet till riktigt bra safari. 

För mer info, klicka här!

 
 
       
 

Fotboll

Spelschemat för Premier League och Championship 2014/15 är klart. Redan i dag kan du köpa dina biljetter till t ex Arsenal, Chelsea, West Ham m fl. Vi hjälper även till med boende och flyg. 

För mer info, klicka här!

 

EUR 100 i rabatt!

Boka en "small group" resa med äventyrsarrangören Gadventures senast 31 juli, 2014 och få EUR 100 i rabatt/person. 

 

För mer info, klicka här!

 

Kryssning

Kryssa med hela familjen i Karibien till vintern. Kryssa i Fantasiaklass med MSC Cruises till fantastiska priser när du bokar senast 31 juli, 2014. Vi har fler intressanta kampanjer. 

För mer info, klicka här! 

 

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång, valutakurser, skatter och avgifter vid nyhetsbrevets distribution och kan därmed förändras.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.