NYHETSBREV • Vecka 11

Reseförslag från Tur & Retur

 
 

Sommarens kryssningssäsong är nära!

Säsongen är snart här för kryssningar i Medelhavet och i övriga Europa!  Boka nu, fartygen fylls snabbt på. Det finns ett fartyg och en seglingsrutt för alla. Det kan vara svårt att hitta rätt bland alla kryssningar, så kom in till oss, vi hjälper dig. Beroende på vad du värdesätter mest, antingen det är service och komfort ombord, de olika destinationernas utbud, lugn och ro eller mycket aktiviteter, hittar vi fartyget som passar just dig.  Gå in på vår hemsida för att se aktuella erbjudanden!

 Klicka här för mer info! 

 

 
 

Erbjudande just nu!

       
 

Burma

Vackert, intressant, kulturellt, underbara människor! Superlativen är många för denna gömda skatt i Asien som äntligen har öppnats upp för besökare. Boka din jul- och nyårsresa hit, men vänta inte för länge. Efterfrågan på resor till Burma är stor och tillgången är begränsad. 

Kontakta oss för prisförslag! 

 

Andrea Bocelli

Lyssna till Andrea Bocelli på hans årliga, magiska konsert i hemstaden Lajatico. Flyg från Köpenhamn till Florens, del i hyrbil i tre dagar, samt tre nätters boende med del i dubbelrum på 4* hotell i närheten. Begränsat antal platser. 

Pris fr 8 790,-/person

 

Fartygsvisningar

Följ med på fartygsbesök i Köpenhamn! Vi har platser till följande Costa Cruises fartyg

Costa Luminosa, lördag 7 juni
Neo Romantica, lördag 5 juli

För anmälan, ring 042-139500 eller maila till  mail@turretur.se

 

 
 
       
 

Ecuador

Det lilla sydamerikanska landet är ett nytt, hett resmål. Kombinera den andinska kulturen med äventyr i Amazonas, avslappnande strandliv eller det rika naturlivet på Galapagos. 

För mer info, klicka här! 

 

Kenya migrationssafari

Upplev ett av de mest spektakulära skådespelet inom djurvärlden, när mer än 1,5 miljoner djur vandrar över savannen från Serengeti i Tanzania till Masai Mara i Kenya. Avsluta med sol och bad på Zanzibar.

För mer info, klicka här! 

 

Chelsea Flower Show

Flyg från Köpenhamn till London, 4 nätter på 3* hotell i Paddington samt en entré avgift till Chelsea Flower Show. Prisexempel vid del i dubbelrum, utresa 22 maj och hemresa 26 maj

fr  4 650,-/person

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.