NYHETSBREV • Vecka 8

Reseförslag från Tur & Retur

 
 

Costa Rica, a bit of everything

Regnskog, varma källor och paradisstränder. Allt finner du i detta lilla land som ligger i Centralamerika med kust både mot Atlanten och Stilla Havet. Costa Rica är ett av världens mest artrikaste länder. En tredjedel av landets yta består av skyddade naturområden. Landet har aktiva vulkaner, dimmiga regnskogar, vackra floder, höga berg och tät djungel.  Du kan vandra på hängbroar mellan trädtopparna, besöka kaffeplantager och se färgsprakande orkidér och fjärilar. Samt grodor!  Landet satsar stort på ecoturism. 

Kontakta oss för reseförslag! 

  Costa Rica frog

 

 

Erbjudande just nu!

  Urosindianer på Titikakasjön   Tur Retur weekend belgrad by night   Duoro Cruises  
 

Peru
Peru är ett av världens mest spännande länder! Rikt på kultur, historia, natur, äventyr och inte minst, god mat. Vi har färdiga landarrangemang från 7 dagar och uppåt.

Kontakta oss för mer information. 

 

Weekend i Belgrad
Serbiens huvudstad är en perfekt weekend destination. Med sina orientaliska influenser, rika kulturarv, prisvärda shopping mm får du fullt upp under din vistelse där. 

Direktflyg från Köpenhamn samt boende i tre nätter på centralt beläget 3-stjärnigt hotell kostar fr 2970,-/person med del i dubbelrum. 

Läs mera, klicka här! 

 

Kryssa på Dourofloden

Kryssning behöver inte betyda stort fartyg på djupt vatten. Glid sakta nedför Dourofloden i Portugal på lyxig flodbåt. Besök slott, kloster, vingårdar och restauranger längs den vackra Duorodalen. Vi har kryssningar från 2 upp till 7 nätter. 

Läs mera, klicka här! 

 
 
  Miami South Beach   Birdwave fjäril   New York skyline  
 

Paketresa till Florida
Det finns en anledning till att Florida kallas The Sunshine State. Florida med över 300 solskensdagar per år och ändlösa sandstränder attraherar gammal som ung. Lägg också till temaparker i Orlando, Space Center i Cape Canaveral och mysiga småstäder längs Mexikanska golfen och du har ett perfekt resmål för hela familjen.  

Pris från 8 800,-/person

Läs mera, klicka här! 

 

Ungerns dagfjärilar och fåglar, 22-29 juni, 2014
Arrangören Birdwave har flerårig erfarenhet av gruppresor för ornitologer.  Detta är en resa för den verklige naturälskaren.

Läs mera, klicka här! 

 

New York, staden som aldrig sover
New York är staden som är vaken 24 timmar om dygnet. En vecka går fort här. New York är inte bara Manhattan, Brooklyn och Williamsburg är två stadsdelar som lockar till sig fler och fler turister. Res hit på försommaren, innan värmen och den stora turistströmmen kommer. 

Flyg med 7 nätters hotellboende, från 9 270,-/person med del i dubbelrum

Kontakta oss för bokning! 

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.