NYHETSBREV • Oktober 2013

 

 
 

Rio, Curacao, Florida och Cancun

Åk på en fantastisk rundresa helt i avkopplingens tecken. Du får uppleva Rio, Curacao, Florida, Isla Mujeres och Cancun.

Fantastiska destinationer som har mycket spännande att erbjuda sin besökare.

 

Pris från: 51.630:-

Läs mer, klicka här!

 

RIU Cancun Hotel

 

Resetips!

       
 

Kalifonien

Flyg direkt till San Francisco och spendera två nätter där. Åk vidare till Los Angeles och checka in på fartyget Celebrity Century. Efter en veckas kryssning bor ni två nätter i Los Angeles och därefter avslutar ni er resa med två nätter i San Diego.

Pris från: 20.625:-

Läs mer, klicka här!

 

Malta

På Malta kan du utforska historien från 7000 år tillbaka och ändå leva fullt ut i nuet. Du tar dig genom årtusenden med en imponerande samling sevärdheter att studera. Vart du än vänder dig bildar öns omgivningar och arkitektur en fantastisk fotobakgrund.

Pris från: 2995:-

Läs mer, klicka här!

 

Krabi med Bangkok

Provinsen Krabi är känd för sin fina natur, de fantastiska lodräta kalkstensbergen och öarna runt turist orten Ao Nang. Med långtail båt når man de flesta öarna i Krabis skärgård.

Pris från: 12.350:-

Läs mer, klicka här! 

 
 
       
 

Aqua Palace Prag

 Beläget en bit utanför Prag, erbjuder 4-stjärniga Aquapalace Hotel den perfekta vistelen för avkoppling och fysiskt välbefinnande i en av Europas vackraste huvudstäder. Här kan du bada, få spabehandlingar, träna på gym eller bara mysa.

Pris från: 2485:-

Läs mer, klicka här!

 

Kryssningspaket till Dubai

Njut av spänningen i att kryssa, ett sätt att resa över världshaven till avlägsna länder och exotiska kulturer. Det är inte enbart en semester med sol och hav, utan även möjligheten att upptäcka avlägsna platser. Du har underhållning, god mat och spabehandlingar nära till hands. Du besöker exotiska platser som blandar gammalt genuint med nyutvecklat och modernt.

Pris från: 16.135:-

Läs mer, klicka här!

 

 

Kulinarisk resa i Peru

Res med vår kollega Mariann på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön, Altiplanon, Nazcalinjerna mm prövar vi Perus härliga mat.

Visste du att Peru av den internationella resebranschen blev utsett till världens bästa matland år 2012? Vi besöker även restaurangen Astrid y Gaston utnämnd till världens fjortonde bästa restaurang. 

Pris från: 39.800:-

Läs mer, klicka här!

 

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.