NYHETSBREV September 2013

 
 
 

Kulinarisk resa i Peru

Avresa: 9 -26 april 2014

Res med vår kollega Mariann på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön, Altiplanon, Nazcalinjerna mm prövar vi Perus härliga mat.

Visste du att Peru av den internationella resebranschen blev utsett till världens bästa mat land år 2012?

Pris från: 39.800:-

Läs mer, klicka här!

 
 

Resetips just nu!

       
 

Julshoppa i Peking

Avresa: 8-14 dec 2013

Följ med Tur & Retur i samarbete med Lotus Travel till Peking för att julhandla. Upplev denna destination som har så mycket spännande att erbjuda i både kultur väg och shopping. Svensk färdledning är med på resan. Begränsat antal platser.

Pris från: 9850:-

Läs mer, klicka här!

 

New York, Niagara Fallen, Miami och en kryssning i underbara Karibien

Åk till USA på ett riktigt äventyr. Ni flyger till New York där ni upplever storstadens puls. Efter det flyger ni till Buffalo och tar er till Niagara Fallen för att se detta fantastiska naturfenomen. Ni flyger vidare till Miami varifrån ni kryssar en vecka i Karibien.

Pris från: 24.320:-

Läs mer, klicka här!

 

Saigon med Nah Trang

Åk till Vietnam och upplev två underbara pärlor i detta land. Saigon eller som det nu mer heter Ho Chi Minh City, är en av Vietnams största städer. Vackert beläget intill Mekong flodens stilla vatten, har staden en befolkning på ca 8 miljoner människor. Nha Trang är Vietnams absolut mest kända badort och lockar många turister, såväl inhemska som internationella. Stränderna är imponerande på denna destination.

Pris från: 14.780:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Transatlantkryssning

Avresa: 28 nov - 16 dec

Flyg till Barcelona och bo på 4* hotell en natt. Kryssa i 15 nätter till Fort Lauderdale med Ruby Princess där ni avslutar med en natt på 4* hotell. Begränsat antal platser, boka nu!

Pris från: 12.545:-

Läs mer, klicka här!

 

Costa Rica

För dig som gillar natur är Costa Rica det självklara valet. Trots att landet är litet till ytan finns det en enorm mångfald av djur och natur. Landet är även känt för sina riktigt fina möjligheter till surfing. Costa Rica har säsong året om och kust mot både Stilla havet och Karibiska havet.

Pris från: 7920:-

Läs mer, klicka här!

 

Vårweekend i New York

New York är en stad som pulserar av energi. Staden har några av världens finaste museum, ett stor utbud av restauranger och så klart en flod av sevärdheter. Här finns något för alla oavsett om du vill se och upptäcka eller du bara vill shoppa och njuta.

Pris från: 11.165:-

Läs mer, klicka här! 

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 25220 Helsingborg

© Copyright Tur & Retur 2012

Avprenumerera.