NYHETSBREV • Juli 2013

 

 
 

11 nätter kryssning  i Norden

Kryssa med vackra och eleganta Emerald Princess. Avresan går från Köpenhamn med besök i bland annat Oslo, Tallinn, St.Petersburg, Helsingfors och Stockholm.

Pris från: 7950:- 

Läs mer, klicka här!

 

Detta fartyg har vår kollega Linda kryssat med. Är du nyfiken kan du läsa hennes reseberättelse här!

 

Vackra Emerald Princess

 

Resetips!

       
 

Weekend i Prag

Tjeckiens huvudstad Prag bjuder sina gäster på en härlig matkultur, en gästvänlig pubkultur och mängder med sevärdheter. Många av dessa berättar om landets och stadens historia.

Pris från: 3730:-

Läs mer, klicka här!

 

Långhelg i London

London är mer besökt än någonsin och det är svårt att få nog av denna pulserande stad. London är en stor metropol och ett alldeles utmärkt weekendresmål för oss svenskar då det ligger så nära.

Pris från: 3355:-

Läs mer, klicka här!

 

Äventyrlig vecka i Beijing

Upplev den mystiska atmosfären i den urgamla och enorma staden i öst. I Kinas huvudstad Beijing möts gamla traditioner och ny teknik. Den numera lite drygt 3000 år gamla staden är en av Kinas fyra äldsta.

Pris från: 8120:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Paradiset Seychellerna

Res till Seychellerna och njut av en drömsemester på några av världens bästa stränder. Seychellerna består av 115 öar och har en mycket vacker och orörd natur att uppleva.

Pris från: 25.945:-

Läs mer, klicka här!

 

Rundresor i Vietnam 

Är du sugen på att utforska ett land i öst? Varför inte åka på en rundresa i Vietnam? Här finner du flera olika turer som vi kan bygga ihop så att det blir just din drömresa.

Pris från: 5800:-

Läs mer, klicka här!

 

Fira påsken i Chicago

Chicago som ligger vid Lake Michigan är USA´s tredje största stad. Det finns mycket att uppleva här. Du hittar museum, god mat, sprudlande nattliv och många vackra parker.

Pris från: 10.235:-

Läs mer, klicka här!

 

 

 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012