NYHETSBREV • Juni 2013

 

 
 

Rovos Rail 15 - 28 juli

På denna episka 14-dagars resa färdas du genom Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana och Sydafrika. Rovos Rail är en av de mest kända tågresorna i världen.

Just nu finns det ett fåtal platser kvar på denna avgång.

Pris från: 97.300:-

Läs mer, klicka här!

 
 

Resetips just nu!

       
 

Hawaii kryssningspaket

Avresa: 14-27 nov

Honolulu med fantastiska Waikiki Beach utgör fantasin av en drömsemester på Hawaii för många. Passa på att uppleva extra mycket av vacka Hawaii i detta kryssningspaket.

Pris från: 24.165:- 

Läs mer, klicka här!

 

Singapore, Langkawi & Kuala Lumpur

Avresa: 26 nov - 11 dec

Malaysia är en del av det tropiska Asien. Här finns långa fina sandstränder med kristallklart vatten, mycket sol och värme. Malaysia är dock mer än så, du har även mycket kultur, fantasktisk natur och rikt djurliv.

Pris från: 19.060:-

Läs mer, klicka här!

 

Magiska Dubai

Avresa: 8-13 okt

En av de snabbast växande städerna i världen kommer för alltid att charma dig med sin imponerande silhuett. De mest lyxiga hotellen som någonsin byggts finns här. Dubai är staden som erbjuder något för alla, oavsett om du är gammal eller ung.

Pris från: 7280:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Gruppresa till Malta

Det finns många anledningar till att resa i grupp. Det kan vara firandet av en högtidsdag, tjej/kill resa eller kanske en kickoff med jobbet.

Just nu finns det specialpris på boende mellan utvalda datum vid minst 15 resenärer.

Pris från: 250:- per rum och natt

Läs mer, klicka här!

 

 

Metropolen Berlin

Avresa: 12-15 sep

Just nu finns det ingen stad som kan mäta sig med Berlin när det gäller energi, kreativitet och utveckling. Staden är fylld av museum, aktiviteter, kultur, historiska monument och nattliv.

Pris från: 3215:-

Läs mer, klicka här!

 

 

 

Shanghai shopping i lyx

Avresa: 4-10 okt

Shanghai är en glittrande juvel i Kinas smyckeslåda. Denna stad kastar sig in i framtiden med rasande fart och du kan hitta det mesta här. Du bor på ett lyxigt 5-stjärningt hotell under hela vistelsen. 

Pris från: 10.245:-

Läs mer, klicka här! 

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället. Vill du åka på andra datum, kontakta oss för en offert.

www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012