NYHETSBREV • Februari 2013

 

 
 

Japans kontraster

Avresa: 1-13 apr

 Resan börjar i kejsarstaden Kyoto. Vi besöker Nara, nationens vagga, natursköna Huzugawa, vi ser Miho-museets konstsamling och badar i Arimas välgörande källor. Höghastighetståget Shinkansen för oss till Hiroshima och den förtjusande ön Miyajima. Vi upplever storslagen landsbygd, vackra tempel och vulkaniska berg. Vår resa avslutas i huvudstaden Tokyo.

Pris från: 48.950:-

Läs mer, klicka här!

 

 

Resetips just nu!

       
 

Shopping i Peking


Avresa: 19 - 26 mar

Peking bjuder på några av världens absolut främsta sevärdheter. Men Peking har så mycket mer att erbjuda, du finner små tehus på bakgårdar, traditionella tygaffärer, gamla tempel och mycket annat spännande. Här finns hur mycket som helst att upptäcka, uppleva och att shoppa.

Pris från: 7.620:-

Läs mer, klicka här!

 

Safari i Tanzania med avkoppling på Zanzibar

Avresa: feb - dec 

Åk till Tanzania och upplev en spännande och intressant safari. Du kombinerar ditt äventyr med sol, bad och avkoppling på Zanzibar.

Pris från: 28.800:-

Läs mer, klicka här!

 

Kryssa mellan
S:t Petersburg och Moskva

Avresa: maj, jun, aug, sep

Du kryssar mellan fascinerande storstäder som S:t Petersburg och Moskva där du besöker Röda Torget, Kreml samt Eremitagets enorma konstsamlingar. Du lär känna okända småstäder och byar på den ryska landsbygden.

Pris från: 15.795:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Kryssning från Singapore till Rom 


Avresa 16 apr - 18 maj

Åk på ett härligt äventyr. Flyg till Singapore och kryssa med Ocean Princess till Rom. Du får uppleva många exotiska stopp på din kryssning mot slutdestinationen.

Pris från: 30.575:-

Läs mer, klicka här!

 

Rumänien, det medeltida Transylvanien, 9 dagar


Avresa: 7 jun & 6 sep

Rumänien är ett av Europas mest bortglömda länder med en hemlighetsfull historia. Här finns en underbar mix av vacker natur, samt fantastiska välbevarade medeltida städer med sagolika slott, borgar och kyrkor.

Pris från: 18.450:-

Läs mer, klicka här!  

 

Rundresa i Borneo
 

Avresa: 10-24 sep

Borneo är världens tredje största ö som delas av tre länder. Här finns sol, bad och fina stränder, samt djungel, dykning, tempel och bergsbestigning. Du finner dessutom vänliga människor och toppklasshotell. Kort och gott, Borneo har något för de flesta som är sugna på ett äventyr.

Pris från: 26.390:-

Läs mer, klicka här!

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället. Vill du åka på andra datum, kontakta oss för en offert.

www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012