NYHETSBREV • December 2013

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Från oss på Tur & Retur, Gabriela, Mariann, Carina och Linda

 
 

Upptäck handelsrutterna
i Orienten

Avresa: 1-18 mars 2014

Du tillbringar först två nätter i Shanghai, den pulserande storstaden. Därefter utforskar du Korea och den antika kulturen som finns i Kyongju, huvudstad i Silla rike under mer än 1000 år. Glid in i Japans fjordar genom natursköna Kanmon Strait för ett besök i Hiroshima, följt av Takamatsu, en museumstad på en av fem små öar som förankrar Seto Bridge. Från Kobe gör du utflykter till de vackra templen, helgedomarna samt trädgårdarna i Kyoto eller Nara. Stig upp tidigt för slående vackra vulkaniska vyer när du seglar in i Kagoshima. Du får två hamnar i Taiwan, inklusive Hualien där du kan besöka Taroko Gorge, en ravin av marmor, frodig grönska och vattenfall.

Pris från: 36.940:-

Läs mer, klicka här!

 

Upptäck spännande destinationer med Azamara

 

Midnatt råder, en resa gör ju susen...

       
 

Funkudu

Har du bokat en resa till Afrika, men vill inte binda upp din tid med utflykter i förväg? Passa på att boka din utflykt på plats genom vår samarbetspartner Funkudu. Det är smidigt, snabbt och online.

Läs mer, klicka här!

 

Rio de Janeiro och Natal

 Du flyger till Rio de Janeiro och spenderar tre nätter i den pulserande storstaden. Du fortsätter din resa med att flyga till Natal, där du spenderar 17 nätter i ren avkoppling på hotellet i Ponta Negra.

Pris från: 18.290:-

Läs mer, klicka här!

 

Aqua Palace Prag

Beläget en bit utanför Prag, erbjuder 4-stjärniga Aquapalace Hotel den perfekta vistelen för avkoppling och fysiskt välbefinnande. Här kan du bada, få spabehandlingar, träna på gym eller bara mysa.

Pris från: 3925:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Kryssa från Göteborg

Avgångar under 2014

Portuscale Cruises erbjuder kryssningssemestrar med "mer värde för pengarna”. De har ett innovativt utbud av resvägar för att fresta både lojala stamgäster såväl som förstagångspassagerare.

Läs mer, klicka här!

 

Borneorundresa med
sol och bad

Åk på en spännande resa i Malaysia. Du startar med 2 nätter i Singapore, fortsätter på en spännande tur i Borneo och avslutar med sol och bad i Kota Kinabalu.

Pris från: 26.450:-

Läs mer, klicka här!

 

Presentkort i Julklapp

Spring inte runt och jäkta efter julklappar i år. Köp presentkort hos oss på Tur & Retur så är det klart på några minuter. Har du inte möjlighet att komma in i butiken? Inga problem, vi kan skicka presentkortet till dig.

Ring oss på: 042-13 95 00

 

 

    

Nu kan du boka din Princess Cruises kryssning online på vår hemsida, klicka här!

Nu kan du boka din Carnival Cruise Lines kryssning online på vår hemsida, klicka här!

 

 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!

www.turretur.se

 

 

 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012