NYHETSBREV • Juli 2012

Resor till fjärran länder

 
 

Burma – Detta fantastiska land vars folk, natur och magnifika sevärdheter bjuder sina besökare på riktigt stora upplevelser. Vi har valt det bästa man kan se i Burma och vi kan lova ett mycket mångsidigt och intressant program.

 

Avresor i nov, dec, jan och feb

 

Pris från: 28.550:-

 

Läs mer klicka här!

 

Vår kollega Mariann har nyligen varit på en studieresa i Burma. Du kan läsa hennes berättelse genom att Klicka här!

 
 

Erbjudande just nu!

       
 

Kuba Rundresa

 Havannas underbara stadsatmosfär eller Trinidads avkopplande lugn. Vilken ort du än väljer att resa till på Kuba kommer du snart att upptäcka att här är allt annorlunda.

Avresor: nov, dec, jan och feb

Pris från: 27.550:-

Läs mer, klicka här!

 

Sri Lanka Rundresa

Tag chansen att upptäcka denna exotiska juvel i Asien. Du möts av vänlighet och gästfrihet av alla som bor här. En enastående flora, ett spännande djurliv, underbara stränder att koppla av på och god kryddstark mat som frestar dina smaklökar.

Avresor: okt, nov, dec, jan och feb

Pris från: 22.950:-

Läs mer klicka här! 

 

Kambodja, Vietnam Rundresa

Åk på en fantastisk rundresa i två mycket kulturrika länder. Du har svenskfärdledning och får minnen du bär med dig resten av livet.

Avresor: okt, nov, dec, feb, och mar

Pris från: 28.450:-

Läs mer, klicka här!

 
 
       
 

Gruppresor

Du vet väl om att du även kan boka din gruppresa hos oss på Tur & Retur? Om ditt företag skall ut och resa, om ni ska på kick off, kanske en tjejresa eller någon i familjen som fyller jämt. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en resa som passar just er grupp.

Skicka in en förfrågan genom att:

klicka här!

 

New York

Är du sugen på lite extra shopping? Åk till New York och shoppa med vänerna! Utbudet både för mainstreamkläder och mer udda designerkläder är stort. Här finns något för alla.

Förslag på avresa: 16-21 jan

Pris från: 8075:-

Läs mer, klicka här! 

 

Fågelskådarresa

Missa inte chansen att åka på en intressant fågelskådarresa. Denna resa går till Portugal och det är svensk färdledning med på hela resan.

Avresa: 6-13 okt

Pris från: 14.900:-

Läs mer, klicka här!

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång och dagsaktuell valutakurs vid bokningstillfället. Vill du åka på andra datum, kontakta oss för en offert.

WWW.TURRETUR.SE

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20 HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012