NYHETSBREV • Vecka 49

Tur & Retur Nyhetsbrev December 2014

 
 

Florens

Det är lätt att förstå varför Florens är en av Italiens mest populära turistdestinationer. Här finns några av världens mest kända konstverk och staden är fylld med häpnadväckande palats, kyrkor och monument. Landsbygden runtomkring är välkänt för sina böljande kullar och vin - speciellt Chiantiområdet som ligger mellan Florens och Siena.

Läs mer här

 

 

 

 

Erbjudande just nu!

       
 

Villa i Portugal

Är ni en stor familj eller sällskap eller ska ni stanna borta länge? Då är en villa den perfekta lösningen.

Läs mer här

 

Flodkryssningar

Upplev världen från vattnet under en bekväm flodkryssning. Kryssa genom vindistrikt på Dourofloden med vyer över fantastiska landskap eller genom floddalarna vid Rhen och Mosel. Lägg till mitt i någon av Europas vackra kulturstäder eller upptäck S:t Petersburg och Moskva.

Läs mer här

 

Barcelona & Fomel 1

Upplev spänningen av Formel 1 live - se Grand Prix i Barcelona! Känn spänningen öka när världens bästa förare tänjer gränserna på den kända banan Catalunya!  Det blir även tid för lite andra aktiviteter i Barcelona. Barcelona är staden som har något för alla.

Läs mer här

 
 
       
 

Rundresor med
Svensktalande guide

Ibalnd kan det vara skönt att kunna resa till okända länder och ändå kunna prata sitt eget språk.

Läs mer här

 

Kryssa från Göteborg

M/S Funchal är tillbaka 2015 för att avgå på en rad vackra kryssningar som utgår ifrån Göteborg. Med maximalt 450 passagerare ombord, borgar det för en personlig och vänlig atmosfär och gäster som känner sig som hemma.

Läs mer här

 

Julklappstips!

Presentkort är ett hett julklappstips!

 
 
 

Alla priser i detta nyhetsbrev är indikationer. Priserna är per person och baseras på tillgång, valutakurser, skatter och avgifter vid nyhetsbrevets distribution och kan därmed förändras.

Du hittar fler reseförslag på vår hemsida!
www.turretur.se

 
 
 

Tel: 042 - 13 95 00

E-post: mail@turretur.se

Norra Storgatan 16, 252 20  HELSINGBORG

© Copyright Tur & Retur 2012